Bunzl-King-KingB2B:/Homepage banner/Duurzaam assortiment banner.jpg

 

Wij dragen ons steentje bij en laten u graag kennis maken met ons milieuvriendelijk assortiment. Rietjes bijvoorbeeld, zo op het oog niet heel bijzonder. Helaas is dit wel een product wat jaarlijks naast wattenstaafjes en plastic drinkbekers, verdwijnt in de acht miljoen ton aan plastic afval in onze oceanen. Belachelijk natuurlijk, maar rietjes zijn een makkelijk wegwerp artikel, je gooit ze immers sneller bij het 'gewone' afval en worden vaak niet gerecycled. 


Om het milieu daarom een handje te helpen heeft King een leuke selectie rietjes in haar assortiment die niet alleen functioneel maar tevens eetbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Zo biedt Sorbos samen met King eetbare rietjes aan. Deze rietjes zijn verkrijgbaar in vier smaken: naturel, limoen, citroen en aardbei! De rietjes kunnen veertig minuten lang in een drankje worden gebruikt, maar zo lang zult u er niet mee doen daar zijn deze rietjes veel te lekker voor!

Samen met Bunzl werkt King samen aan duurzaamheid en sociale gelijkheid. Die doen we door middel van het maatschappelijk verantwoorde beleid BELIEVE. We vinden het belangrijk dat we een duurzaam assortiment aanbieden, zoeken en ontwikkelen duurzame relaties met ketenpartners, maar vinden ook de arbeidsomstandigheden van onze buitenlandse fabrikanten en de ‘happiness’ van onze medewerkers belangrijk.

 

Heeft u vragen over ons milieuvriendelijke beleid of over ons duurzaam assortiment? Neem dan contact op via onze chat, bel naar 0344-673673 of stuur uw mail naar sales@king.nl

Geen excuses meer en maak ook uw bedrijf een stukje 'groener' door de aanschaf van Fair Trade afvalzakken! Of bekijk ons milieuvriendelijk assortiment.

U gebruikt helaas een verouderde webbrowser..

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.